• Megnyílt a CD Projekt Red Merchandise Store
  • Tavaly felmérésben kérdezték a rajongókat az ötletről
  • Cyberpunk 2077, Witcher és Gwent tárgyakat árulnak
  • A bolt csak online érhető el
  • Egyedül az EU országain belülre szállítanak

A tavalyi év végén, akik szemfülesek voltak elkaphatták azt a kérdőívet, ahol a CD Projekt Red arról kérdezte a rajongókat, hogy mi fontos a számukra egy online boltban. Pár hónappal később Twitteren érkezett az üzenet arról, hogy hamarosan megnyílik a saját maguk által üzemeltett merchandise áruház, ám ennél többet nem közöltek lengyel barátaink.

Ma nem sokkal délután 4 óra előtt hivatalosan is elrajtolt a CDPR Merchandise Store, amit az alábbi linken keresztül látogathattok meg. A boltban nem csak a CD Projekt legismertebb sorozata, a Witcher kapott helyet, de ugyanitt a Cyberpunk 2077-hez és a Gwenthez köthető emléktárgyakra is szert tehetünk. A kínálat még limitált, de hamarosan újabb tárgyakkal kívánják növelni azt. A bolt csak online érhető el, az ott található pólók, kapucnisfelsők, plüssök, kiegészítök, stb másutt nem kaphatók. A szállítást egyelőre csak az Európai Unió országain belül (így Magyarországra is) vállalják.

A rajtot követően a Store DDoS támadás áldozatául esett, azért ha nem tudjátok megnyitni az oldalt, akkor legyetek egy kis türelemmel.

cdpr-store-betekinto.jpg