Az Assassin's Creed: Brotherhood frissen megnyitott oldalára látogatva előbb egy rejtélyes videó fogad minket, melyben a templomosok propagandaszövegének lehetünk fültanúi, majd hat fegyverrel és a hozzájuk tartozó rövid leírással találjuk szembe magunkat. Az eszközöket nagy valószínűséggel a különböző bérgyilkos kasztok fogják használni, a promóciós dobozból kiindulva pedig van is elképzelésünk, kinek mi jut. (A női bérgyilkosnak a legyező, az orvosnak a fecskendő, stb.)

Megnyílt az AC: Brotherhood hivatalos oldala

Az idén ősszel PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra megjelenő új, multiplayer komponenssel kiegészített Assassin's Creed-ről annyit biztosan tudunk, hogy Ezio főszereplésével Rómába látogatunk, ahol egy bérgyilkos testvériség segítségével megkíséreljük egyszer és mindenkorra legyőzni a templomosokat.

U.i: A hatodik rejtett fegyver feloldásához a táblán rá kell kattintani a pentagramra, az inka templomra, a három egymásába érő körre, a három háromszögre, az omega jelre végül a templomosok ikonjára (mindent látó szem egy piramisban), és máris elénk tárul egy bicska, illetve letölthetünk egy szép kis háttérképet.