• Április 15-én debütál az utolsó szezon
  • Hat kb. másfél órás epizódból áll majd a záróévad
  • A szivárogtatások megelőzése végett több verziót is forgattak a fináléhoz, ill. egy drónölő rendszert építettek a forgatás helyszínén

Egy teaser előzetest már kapott, most pedig érkezett egy újabb kedvcsináló a Trónok harca utolsó, nyolcadik évadjához. Egyben a szezon eleddig ismeretlen premierdátumát is rögzítették: április 14. A hat nagyjátékfilmnyi hosszúságú epizód történetéről továbbra sem lehet tudni szinte semmit. Az alkotók nem bízták a véletlenre a dolgot, több befejezést is készítettek, illetve felállítottak egy drónölő rendszert a forgatás helyszínén.

3051694-game-of-thrones-characterts091710-850x478.jpg

A rajongóknak a széria befejeztével sem kell végleg elköszönniük Westeros-tól. Imponáló névsor felel az előzménysorozat készítéséért, aminek cselekménye ötezer évvel játszódik a Trónok harca első része előtt. De látható két másik George Martin produkció is. A december 2-án debütált The Nightflyers legénysége az univerzum ismeretlen zugait kutatja, mígnem teljes káosz lesz urrá a legénységen. Valamint készül a disztópikus Wild Cards sorozatadaptációja is.