Május 31-én jelentették be a híres sorozat, a Need for Speed következő részét, a ProStreetet. Gondolom, sokak könnycseppbe lábadva nézték az aznap kiadott videót, melyből aztán új információt nem tudtunk meg. Azóta viszont, csak cseperésznek a hírek a játékról, viszont az már most látszik, hogy igen kapós lesz a versenyszimulátort kedvelők körében.

Megvannak a ProStreet csajok!A minap megismerhettük a játék háziasszonyait: két gyönyörű szépség vár majd minket a játékot elindítva, és segítenek minket a legjobb versenyzővé válni a ProStreet világában! Az egyik leányzó az ausztrál szépség, Krystal Forscutt, aki a következő hónapban kerül be a 21 évesek világába. A másik hölgyemény a japán származású Sayoko Ohashi, aki egyedi vonásaival tuti hódítani fog a keményebb drifterek között is. Tehát a képen látható szépségek várnak majd ránk, így ha másért nem is, miattuk biztos érdemes lesz beszerezni a játékot!

Az Electronic Arts tervezi a játék Collector’s Edition változatának kiadását is. A pontos tartalomról még semmit se lehet tudni, de várhatóan új járgányok, új tuningolási módszerek várnak majd ránk a csomagban. Aki be szeretné szerezni ezt a változatot, az megteheti az amazon.com weboldalán, potom 40 dollárért.

Az idei E3 rendezvényen szereplő EA tarsolyában ott csücsül a Need for Speed: ProStreet is. Így várhatóan a rendezvény ideje alatt sok új kép, videó és információ fog landolni a PC Guru weboldalán!