Elvetemült The Curse of the Monkey Island fanatikusként nagyon várom a játékot, hiszen mint azt már párszor elszajkóztuk, az a Bill Tiller dolgozik rajta, aki az előbb említett LucasArts kalandon is. Most, hogy kipróbáltam, örömmel nyugtáztam, hogy ez meg is látszik a Vampyre Story-n - talán túlságosan is.

A felcsendülő zene máris Guybrush kalandjaira emlékeztetett, ahogyan kézzel rajzolt hátterek pompás megvalósítása. Nagyszerűen keverték ezt a stílust a 3D-s technikával, nem úgy, mint a negyedik majmos kalandban. Azóta sokat fejlődött a technika, amivel az újdonsült Autumn  Moon Entertainment is haladt, így lehetünk szemtanúi egy remekbe szabott kalandjáték demonstrációjának. A közel 500 megás csomag a játék egy aránylag rövidke, de annál gondolkodtatóbb szeletébe enged betekintést, angol és német nyelven. Kalandoroknak kötelező kipróbálni, úgyhogy már lokálból tölthetitek is.

Valóban végleges megjelenési dátumot is közöltek a fejlesztők a demó megjelenése alkalmából, méghozzá november 24-től lesz kapható ez kis vámpíros történet.

» A Vampyre Story demó letöltése