A háromszoros Formula-1 világbajnok, Lewis Hamilton már biztos benne lesz a Call of Duty: Infinite Warfare-ban, de nem ő az egyetlen híresség, akinek köze van valamilyen módon a játékhoz. A legújabb, élőszereplős trailerben feltűnik az amerikai úszó, Michael Phelps olimpiai bajnok, valamint a Kib*zgatóhelyettesek és az Egyszer fent, ...inkább lent című sorozatokból ismert Danny McBride, akit amúgy jövőre egy sci-fiben, az Alien: Covenantban láthatunk.

Amúgy a trailer rendezője sem ismeretlen, ugyanis Peter Berg dirigálta le, akinek olyan mozifilmeket köszönhetünk, mint A túlélő, a Csatahajó vagy a Hancock.

Hogy a fent említett két úriember Hamiltonhoz hasonlóan feltűnik-e a Call of Duty: Infinite Warfare-ban, azt nem tudni, bár valószínűleg nem. Tavaly Michael B. Jordan, Cara Delevingne és Marshawn Lynch voltak a híres „reklámarcok”, a Black Ops 3-ban mégsem jelentek meg, mint ahogy Megan Foxot sem üdvözölhettük a Ghosts-ban, valamint Taylor Kitsch és Emily Ratajkowski is kimaradt az Advanved Warfare-ból.

Persze, hírességekből így sem lesz hiány az Infinite Warfare-ban, hiszen a történetben feltűnő karaktereket olyan színészek formálják meg, mint Brian Bloom (A szupercsapat), Kit Harington (Trónok harca), Seth Green (Mass Effect-trilógia), Peter Weller (Robotzsaru), Paul Reubens (ő Pee Wee), Claudia Christian (Babylon 5) és David Harewood (Supergirl). Sőt, egy cameo szerepben még David Hasselhoff (Knight Rider) is megjelenik.