Először is, mi az a Coinbase és a Binance?

Ezek a cégek biztosítják a legnagyobb kriptopiaci tőzsdéket a befektetők számára. Természetesen nem csak a mi földrészünkön lehet elérni őket. Az egész világon igénybe lehet venni a szolgáltatásaikat.

Milyen kártyákkal lehet használni őket?

Az egyszerűbb fizetést mindkét szolgáltató esetében bankkártyákkal is lehetőségünk van véghezvinni. Nézzük, mi jellemzi ezeket az eszközöket!

A Binance kártyáját az egész világon használhatjuk. Összesen több mint hatvanmillió elfogadóhellyel rendelkezik. Ha kriptovalutával szeretnénk fizetni a kiszemelt árut vagy szolgáltatást, a Binance kártya nagy segítségünkre lehet. Nagyon egyszerűen használhatjuk. Gyakorlatilag nagyon hasonló egy hagyományos bankkártyához, mind kinézetben, mind felhasználását tekintve. Ezeket a kártyákat egy regisztrációs folyamat után tudjuk aktiválni.

A Coinbase által kibocsátott kártya is nagyon hasonló az előzőhöz. Ez egy Visa bankkártya, amivel a Coinbase egyenlegünkön lévő kriptovalutáinkkal egyenlíthetjük ki a vásárlásaink ellenértékét. Szintén világszinten használható, és az elfogadóhelyek száma többmilliós szinten mozog.

Mennyire elfogadottak ezek a felületek?

A tőzsdei kereskedés során nagyon fontos tényezőnek számít az adott tőzsde ismertsége, elfogadottsága és likviditása. A likviditás, más néven fizetőképesség a platformok legfontosabb jellemzője. Muszáj megvizsgálnunk, hogy mekkora tőke található meg bennük. 2020 tavaszán a Coinbase napi kereskedési volumene a tízmilliárd dolláros értéket is megközelítette. Ez a mennyiség évről évre folyamatosan növekszik. A befektetők egyre többen viszik át tőkéjüket a hagyományos tőzsdékről a kriptovaluták világába.

https-tradenseacom-2022-februar-cikk3.jpeg

Mennyire egyszerű rajtuk a kriptovaluta-kereskedés?

Ha kriptovalutával szeretnénk kereskedni, napjainkban sokkal egyszerűbb a dolgunk, mint akár csak pár évvel ezelőtt. Régebben több évnyi tudás és tapasztalat nélkül aligha volt esélyünk a megtérülő kereskedésre. A kezelőfelületek egyszerűsége, felhasználhatósága, valamint a rendelkezésre álló kripto kereskedő robotok a Tradensea-nél is egyszerű kereskedést tesznek lehetővé. Ennek köszönhetően a kereskedői bázis növekedése is folyamatos. 

A Coinbase felületét körülbelül hetvenhárommillió kereskedő használja valamilyen rendszerességgel, míg a Binance esetében több, mint négyszázmillió befektetőről beszélhetünk. Ha érdekel a kripto kereskedések világa, mindenképpen érdemes kellő mértékű tudással felvértezned magad. Nem ajánlott kezdő szintű tudással nekiállni a kereskedésnek.