A DLC-hadművelet január 24-én veszi kezdetét, amikor is két új multiplayer pálya (Liberation, Piazza) fog megjelenni -- de ez még csak a bemelegítés! A következő három hónapban nem kevesebb mint öt csomag fog landolni, s mire a kilenc hónapos akció szeptemberben véget ér, mintegy 20 kisebb-nagyobb DLC lesz elérhető.

A tartalmakat illetően részleteket még nem kaptunk, de az Infinity Ward közösségi koordinátora, Robert Bowling azt ígéri, hogy nem csak új multiplayer pályákat, hanem Spec-Ops küldetéseket, új játékmódokat és egyéb extrákat is letölthetünk majd, a cél ugyanis is az, hogy kihasználják a játék mögött álló három stúdió kreativitását.

A csomagokat az eddigi rendszerhez igazodva először csak az Xbox 360 tulajok, azon belül pedig legelőször a Call of Duty Elite előfizetők tölthetik le, illetve még érdemes azt is tudni, hogy Xboxra márciusban az addig a pontig kiadott DLC-ket a Content Collection című csomag formájában egyben is megvásárolhatjuk, s esélyes, hogy a többi platformon is tömbösítve kapjuk meg a tartalmakat.