Az Infinity Ward eddig nem nagyon beszélt a játék kompetitív multiplayer módjáról, a csend azonban ma megtört egy új játékmenet-videónak köszönhetően. A három perces mozgókép alapján kijelenthetjük, hogy az eddig megszokott játékmenet mit sem változott, a perk- és a killstreak rendszer azonban némileg átalakult.

Úgy tűnik, hogy a gyilkolásokért járó jutalmak csomagokra lettek osztva, melyek tartalmát bizonyos keretek között módosíthatjuk. Továbbra is megkapjuk a támadóhelikoptert, a légicsapásokat és társaikat, de ezúttal már perkeket is beállíthatunk jutalomként. A videóban ez egyik játékos például két egymást követő gyilok után a Scavenger Pro perket, egy négyes sorozat után a Steady Aim Prót, míg hat leterített ellenfél után a Marksman Prót is használhatja, a már felszerelt három perkje mellett.

Érdemes továbbá még azt is tudni, hogy a fegyvereket átalakíthatjuk, módosítva azok tulajdonságain, ebbe beleértve a pontosságot (két optikát is felrakhatunk, amiket csata közben váltogathatunk) és az erejüket. Lesznek továbbá új fegyverek (FMG9, M320 GLM, XM25, EMP-gránát, akna), killstreak jutalmak (AH-6 Overwatch, Juggernaut) és legalább egy új játékmód (Kill Confirmed), valamint lehetőségünk lesz dögcédulákat is gyűjtögetni, melyek nagy valószínűleg megjelennek majd a Call of Duty Elit profilunkban.