MoH: Airborne - demózzunk egyetS a hetedik napon az EA Games megpihent, s mondotta legyen ez a nap immáron a Medal of Honor: Airborne publikus demonstrációjának a napja. A mai nap folyamán minden egyes gyermek és felnőtt üljön össze, hogy egy gépből kiugorva vívja meg a második világháború egyik izgalommal teli csatáját. Vesszen oda aki csak arra érdemes, s győzzön az, akinek a hite a fő fegyvere...

... s a mellékfegyverek között természetesen ott sorolható az M1 Garand, a Thompson vagy a közkedvelt BAR golyószóró. Ezen a szép napon tehát, augusztus 23-án, a Medal of Honor: Airborne demója végre valahára napvilágot látott, s mostantól fogva semmi sem állíthat meg minket, hogy csúnyán lezúzzuk az olasz csapatokat a pályáról. A játék próbaverziójában az első küldetés válik elérhetővé, melyről bővebben alant szeretnék számotokra kedveskedni.

Husky hadművelet:

MoH: Airborne - demózzunk egyetA misszió során Boyd Travers-t alakítjuk, aki 1943. július 11-én ugrik ki a gépéből a 82-es ejtőernyős hadosztály egyik katonájaként. A célpont egy falakkal körbevett kis olasz város. A számtalan - egészen pontosan negyven - bejárható ház mellett a templom, a harangtorony és a városháza nyújt majd ideális céltárgyat vagy kiigazódási pontot. A tetők és a tucatjával jelenlévő utcák kiváló lehetőséget nyújtanak majd a meglepetésszerű támadásra. A végső cél Szicília eme városkájának teljes elfoglalása, négy légvédelmi ágyú semlegesítése, és végezetül egy mesterlövészpuskával leadott lövés, mely remélhetőleg leterít majd egy parancsnokot.

Azt hiszem egyértelmű, hogy megér egy misét a próbaverzió, úgyhogy én nagy bizakodás közepette tduom elmondani a végső beszólásomat: "töltsed, bontsad és játsz vele amíg bírod szuflával!"

- Le akarom tölteni a demót! -