• Október 1-jén indul a nevezés a MOL Gamer Magyar Kupára
  • Ez egy FIFA 21 verseny lesz, amiben sztárok is részt vesznek
  • A győztes díja egy Xbox Series X konzol lesz

A MOL bejelentette, hogy újabb látogatást tesz az e-sport világában: idén ősszel rendezik meg a MOL Gamer Magyar Kupát, melyre bárki nevezhet, aki rendelkezik Xbox Live Gold előfizetéssel és megvásárolja az október 6-án megjelenő FIFA 21 játékot.

hirmeggyes-curtis-babett-edina.jpg

A verseny különlegessége, hogy egyszerre lesz e-sport bajnokság és showműsor, az október 15. és 18. között esedékes online selejtezőket követően ugyanis az egyenes kieséses szakaszban már az ismert sztárok beszállnak ringbe, akik az idáig eljutó fifásokkal fognak egy párt alkotni. A meghívott vendégek között szerepel Köllő Babett színésznő, Meggyes Dávid gasztro-reality és kalandshow szereplő, Kempf Zozo vetélkedőműsor résztvevő, Curtis rapper és dalszövegíró, Goodlike YouTube tartalomgyártó, Kulcsár Edina elismert véleményvezér és Szabó András Csuti műsorvezető, a nyolcadik sztárt pedig valamikor a későbbiek folyamán fogják leleplezni.

hirgundi-nessaj-joci0922.jpg

A műsor házigazdája az ismert videós, a FIFA terén igencsak jártas Nessaj lesz, akit hazánk egyik legismertebb kommentátora, Gundel Takács Gábor és az esport világában otthonosan mozgó Gáspár József fognak segíteni a mérkőzések alatt.

A jelentkezés október elsején indul a molgamerkupa.hu oldalon, ahol a versennyel kapcsolatos részleteket is megtaláljátok – a főnyeremény például egy vadonatúj Xbox Series X konzol lesz. Az esemény szakmai partnere a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ).