• A Capcom közzétette a Monster Hunter: World 2020-as ütemtervét
  • Májustól már minden egyszerre jön PC-re és konzolokra

A PC-s játékosok eddig jelentős lemaradással élvezhették csak a rekordot rekordra halmozó Monster Hunter: World örömeit, hiszen nemcsak az alapjáték és az Iceborne kiegészítő érkezett meg több hónapos késéssel, hanem a játékbeli események és frissítések is. Hamarosan azonban ennek vége lesz, a Capcom ugyanis közzétette a 2020-as ütemtervet, melyből kiderül, hogy májustól teljes szinkronban lesznek a PC-s és a konzolos verziók.

monster-hunter-world-tavasztol-vegre-nem-lesznek-hatranyban-a-pc-s-jatekosok.jpg

A jó hír az, hogy addig is lesznek átfedések. A január 24. és február 13. között esedékes Grand Appreciation Fest például párhuzamosan fut majd konzolon és PC-n, de áprilisban is egyszerre érkeznek majd a meglévő szörnyek Arch-Tempered és Master Rank verziói, illetve az Astera / Seliana Fest események.

A távolabbi célokról egyelőre kevés konkrétumot tudtunk meg: annyi biztos, hogy májusban visszatér egy régi közönségkedvencnek számító szörnyeteg, hogy aztán júniustól tovább folytatódjon a frissítések sora. Az azonban biztos, hogy az év második felében már a teljes Monster Hunter: World-közösség összhangban lesz a tartalmakat illetően.