• Ed Boon beszélt a Mortal Kombat 11-ről
  • Régi és új hősöket is kapunk
  • Nem lesznek loot boxok, se QTE-k

Miközben a Mortal Kombat X a sorozat legsikeresebb darabja lett, mi már a Mortal Kombat 11-re készülünk, aminek megjelenésére nem is kell olyan sokat várni, hiszen ebben a hónapban kerül fel a boltok polcaira. Ennek megfelelően egyre többet tudunk meg róla, főleg most, hogy a játék atyja, Ed Boon leült beszélgetni a GameInformer újságírójával.

Ennek köszönhetően kiderült, hogy induláskor 25 karakter lesz, míg a megjelenés utáni DLC-kel 30 körülire nő a számuk. A Mátrix Neója viszont nem lesz benne a Mortal Kombat 11-ben. Többféle befejezésre számíthatunk, míg a quick time eventeket elfelejthetjük, akárcsak a loot boxokat. Mindezeken túl nem lesz cross-play lehetőség, de dolgoznak azon, hogy ez később lehetővé váljon. Switch-en pedig 60 fps-sel fog futni.

Boon beszélt kicsit a Mortal Kombat 11-en túlmutató terveiről is. Így megtudtuk, hogy készül az új Mortal Kombat film forgatókönyve, de Boon nem ad zöld utat, amíg neki nem tetszik a végeredmény. Szeretnének összehozni egy Marvel vagy egy Marvel vs. DC verekedős játékot, emellett szeretne egy új IP-t elkészíteni, amit az online játékra hegyezne ki, és ami szerinte függőséget okozhat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!