• újabb négy karakter érkezik a Kombat Pack 2-ben
  • méghozzá Bo Rai Cho, Tri-Borg, Bőrpofa, és a Xenomorph
  • 2016 első negyedévétől lehet majd megvásárolni a csomagot

A Mortal Kombat X első évadbérletének köszönhetően a sorozat jól ismert szereplői, Tanya és a Termor mellett a Péntek 13 horrorszéria legendás gyilkosa, Jason Voorhees, valamint a Ragadozó-filmek trófeagyűjtő intergalaktikus vadásza, a Predator felett vehették át az irányítást a játékosok. Az már jó ideje biztos volt, hogy Ed Boon és csapata, a Nether Realm újabb karaktercsomaggal készül az MKX-hez jövőre, most azonban  fény derült arra, hogy kik lesznek az újabb sztárvendégek a WB Games kiadásában megjelenő véres programban.

A készítők csak a ma hajnalban lezajlott The Game Awards-on szerették volna felfedni kártyáikat, ám a mindig jól értesült All Games Beta oldal megelőzte őket, és egy YouTube videó formájában a díjátadó előtt lelőtte a meglepetést, amit azután a WB is megerősített. Ennek értelmében A texasi láncfűrészes mészárlás ikonikus gonosza, a láncfűrésszel felszerelt Bőrpofa, Bo Rai Cho, a részeges karate mester, a jól ismert korábbi karaktereket (Cyrax, Sektor, Robot Smoke) egybegyúró Tri-Borg, valamint a Baraka által képviselt Tarkatan faj jellegzetes pengéivel szerelt Xenomorph az Alien-franchise-ból teszi tiszteletét a Mortal Kombat X-ben. 

A Kombat Pack 2 valamikor 2016 első negyedévétől lesz megvásárolható, ám egyelőre pontos árat még nem jelentett be hozzá a kiadó.