November 11. nemcsak az év végi vásárlási szezon kezdetét jelöli, hanem az új trendeknek megfelelően erre a napra is jut egy különc "ünnep": a 11-11 a szinglik napja. Ám ha a GoodOffer24 ajánlatai közül választhatsz, akkor most nem egyedüli terméket kapsz, az Office csomagok mellé ugyanis most ajándék Windows 10 is jár.

Több páros csomag közül is lehet választani, attól függően, hogy Office 2016-ot vagy 2019-et szeretnél, a Windows 10 Home és Pro verziója pedig mindössze pár száz forintos különbséggel lehet a tiéd, bármelyiket is választod.

goodoffer-1911-1.jpg

Szokás szerint számos más Microsoft termék is akciós áron szerezhető be, külön-külön is. A THU25 kuponkódot felhasználva pedig 25 százalék extra kedvezményre tehetsz szert. Íme a kínálat:

Természetesen a kuponkód minden egyéb Microsoft szoftver vásárlására felhasználható, a teljes listát ezen az oldalon találhatod meg.

goodoffer-1911-2.jpg

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy könnyen használható és megbízható webshop, mely a legnépszerűbb Microsoft termékekre szakosodott. Az áruház minden licencre garanciát vállal, a megbízhatóságot pedig a rengeteg megrendelés és a vásárlók elégedettsége bizonyítja. Ha azonban mégis bármilyen probléma merülne fel, akkor az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában rendelkezésre áll az info@goodoffer24.com címen. Ami pedig a fizetési módokat illeti: bankkártya mellett PayPallal is vásárolhatsz, ami még nagyobb védelmet biztosít.

Az ajánlat hirdetés, így nem a PC Guru, hanem a Goodoffer24 akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk.