• Megerősítették, hogy Cate Blanchett lesz Lilith a Borderlands-filmben
  • Eli Roth rendező korábban már dolgozott együtt vele

Néhány héttel ezelőtt még csak pletyka volt, mostanra azonban hivatalossá vált: a Lionsgate megerősítette, hogy Cate Blanchett fogja alakítani Lilith-et a Borderlands mozis feldolgozásában.

cate-blanchett-lehet-lilith-a-borderlands-mozifilmben.jpg

A film rendezője, Eli Roth nagy örömmel fogadta a hírt, hiszen korábban már dolgozott együtt a kétszeres Oscar-díjas színésznővel.

"Rendkívül szerencsésnek mondhatom magam, hogy Cate Blanchett is szerepelni fog a Borderlandsben. Hihetetlenül jó együttműködésünk volt A végzet órájában, és úgy hiszem, nincs olyan, amit ne tudna eljátszani. A drámától a vígjátékig, és most az akció is - Cate minden jelenete megszólal. Vele dolgozni tényleg egy rendezői álom beteljesülése, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy újból lehetőséget kapok erre, ráadásul egy még nagyobb produkcióban. Mindenki a legjobbját hozza, amikor Cate-tel dolgozik együtt, és tudom, hogy együtt egy újabb ikonikus karaktert fogunk megalkotni" - nyilatkozta Roth az Entertainment Weekly-nek.

Hogy mikor kezdődhetnek meg az előkészületek, illetve hogy mikorra tervezik a film premierjét, azt egyelőre még nem jelentették be.