• Mozikba kerül az Ahsoka 5. epizódja
  • Természetesen csak Amerikában
  • Annak megünneplésére, hogy félidőhöz érkezett a sorozat
  • A hír spoilereket tartalmaz a széria negyedik részével kapcsolatban!

A vártnál ugyan gyengébben kezdett az Ahsoka (pláne annak fényében, hogy A klónok háborúja és a Lázadók alkotója, Dave Filoni áll mögötte), ám a szerdán debütált negyedik epizód még a szkeptikusokat (legalábbis egy részüket) is meggyőzte arról, hogy itt bizony nagy dolgok vannak készülőben – bár a forgatókönyv szerintem ezúttal sem állt a helyzet magaslatán. Leginkább a mutatós fénykard-párbajoknak köszönhetően maradt emlékezetes ez a fejezet, na meg persze a befejezés miatt, ahol a címszereplő az imént említett Lázadókban már részletesen is bemutatott World between Worlds-be (Vergence Scatter) kerül, ahol aztán találkozik egykori mesterével, a Hayden Christensen által alakított Anakin Skywalkerrel. Ebből már sejteni lehetett, hogy a készítők tartogatnak néhány meglepetést a következő fejezetre, ám úgy fest, hogy még a vártnál is nagyobbat durranhat az ötödik rész.

ahsokaep5.jpg

A kép forrása: X

A Disney ugyanis X-en tette közzé a fent látható képet, méghozzá azzal a szöveggel, hogy az évad felének megünneplése miatt mozikba kerül a jövő héten érkező felvonás – természetesen csak Amerikában, és ott is csupán a kiválaszott filmszínházakban. Az egyébként teljesen ingyenes (persze nem árt lefoglalni a helyeket) vetítésre szeptember 12-én kerül sor, és minden bizonnyal nem csupán a félidő miatt küldik nagyvászonra ezt a részt, szóval jó előre felkészülhetünk arra, hogy vagy egy remekbeszabott párbajnak lehetünk szemtanúi, vagy olyan párbeszédeknek (remélhetőleg normálisan megírva), amelyeknek óriási befolyása lesz a szereplők életére és a történet alakulására. Akárhogy is legyen, egy picit irigyeljük azokat a szerencséseket, akik a mozitermekben élhetik át a kalandot – persze az otthon melegében sem fogunk panaszkodni, amennyiben tényleg jól sikerül az etap.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.