• Bemutatkozott a My Time at Sandrock
  • Ez a 2019-es életszimulátor-RPG, a My Time at Portia folytatása

Az Early Access formában 2018-ban, élesben pedig tavaly debütált My Time at Portia nagy sikernek bizonyult, a Pathea Games pedig neki is állt egy kiegészítőnek. Ez azonban végül olyan nagy lett és olyan komoly változásokat követelt meg, hogy végül úgy döntöttek, folytatást csinálnak belőle: így született meg a frissen bemutatott My Time at Sandrock.

my-time-at-sandrock-folytatast-kap-a-sikeres-eletszimulator.jpg

Az életszimulátor / RPG / farmgondozós vonal továbbra is megmarad, csak éppen egy még szebb, még nagyobb és még változatosabb játékba csomagolva. A történet ezúttal is nagy szabadságot nyújt, a fő cél pedig most is az lesz, hogy miénk legyen a legjobb műhely a vidéken. Ezt egészíti ki az új játékelemekkel bővülő farmgondozás, az interaktívabb karakterek, a továbbfejlesztett harcrendszer, a fejlődési szisztéma, a főzés, az időjárás- és napszakváltozás, valamint az állattartás, egy szóval tennivalóból nem lesz hiány.

A fejlesztők egy Kickstarter-kampányt is indítottak, szeretnék ugyanis ők maguk kiadni a játékot, emellett bizonyos funkciókat (például az alapjátéktól különálló multiplayert) csak így tudnak garantálni. Ezzel pedig a várakozásoknak megfelelően nem is lesz gond, hiszen pillanatok alatt összejött a kért 100 ezer dollár.

A My Time at Sandrock első körben most is Early Access formában fog debütálni a Steamen 2021 márciusában, melyet 2022 tavaszán követ majd az éles start PC-n (Steam, GOG, Epic Games Store), 2022 nyarán pedig PS5-re, Xbox Series X-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is meg fog jelenni a játék.