Közelít november 7-e, ami a Mass Effect rajongóknak piros betűs napnak számít, a BioWare ugyanis ekkor ünnepli a Mass Effect sorozatot -- ez idén is így lesz, és pár meglepetéssel is készül a csapat, ám gyorsan hozzátették, hogy nagy bejelentésekre ne számítsunk a Mass Effect: Andromeda kapcsán. Kár.

„És habár nem lesz semmilyen nagy bejelentésünk a Mass Effect: Andromedáról, tartsatok velünk szombaton, ugyanis pár meglepetéssel készülünk, amik biztosan tetszeni fognak.”

A meglepetések mellett a BioWare egy élőközvetítést fog tartani, aminek során, a közösség bevonásával, végigjátsszák a Mass Effect 3: Citadel DLC-jét, mindezt jótékonysági céllal -- összesen tízezer dollárig minden adományt megdupláz a csapat, szóval, ha két dollárt küldesz, ők hozzátesznek még kettőt. A közvetítés november 7-én, magyar idő szerint délután hatkor lesz, ezen a csatornán.

Ezen kívül november 9-ig akciók várnak a BioWare boltjában, a BioWare és a Mass Effect Twitteren nyereményjátékok lesznek, elérhetővé tettek egy-egy avatart és borítóképet Twitterre és Facebookra, hogy ezzel fejezd ki a sorozat iránti szeretetedet, valamint arra kértek minden rajongót, hogy Twitteren, a #N7Day hashtaget használva, osszák meg a kedves emlékeiket a sorozattal kapcsolatban.