A nagy bejelentések már nemcsak az E3-ra, a Gamescom, a Tokyo Games Show-ra és a PlayStation Experience-re korlátozódnak, a játékos díjátadók is egyre nagyobb show-t csinálnak, amiken természetesen bejelentések is vannak: tavaly így tudtuk meg, hogy érkezik a Soul Calibur 6. Geoff Keighley, a TGA producere egy Twitter-üzenetet osztott meg saját oldalán, ami azt sejteti, hogy idén minden eddiginél nagyobb bejelentések, leleplezések várhatók, amik közül az egyik a Playerunknown's Battleground lehet, PS4-re, ami egy korai listázás szerint december 8-án jelenik meg, két nappal a show után.

A TGA az idei díjátadóra készülve közölte, hogy előző évben több, mint 18 millió nézőt vonzott az esemény, ami remek szám, de idén még több emberhez eljuthat a műsor, hiszen több, mint 40 videos csatorna fogja azt közvetíteni Kínától kezdve Délkelet Ázsián át egészen Brazíliáig és Oroszországig.

"A videojáték egy közös szenvedély az egész világon. és most, 2018-ban a The Game Awards kiterjeszti a közvetítést, hogy több emberhez jusson el a játékok ereje, mint eddig bármikor. A játékosoknak sokkal szélesebb lehetőségeket fogunk kínálni, hogy kiválaszthassák kedvencüket: szavazhatnak a weben, a közösségi oldalakon, megmondhatják a választásukat Alexának, használhatják a Google Assistantot, és ebben az évben először egy Discord szerveren keresztül is véleményt mondhatnak. " -- közölte Geoff.

A jelöltek névsorát két nap múlva teszik közzé, és durván három hétig lehet majd szavazni. Kíváncsian várjuk a bejelentéseket. Ti mire számítotok?

the-game-awards-2018.jpg