• Leépítések voltak a Hangar 13-nál
  • A hírek szerint nagyon sok ember távozott a 150 fős csapatból
  • Mafia 3 teszt

Bár a Hangar 13 első játéka, a Mafia 3 anyagilag nem volt sikertelen – még rekordot is felállított –, a kritikai visszhangja meglehetősen negatívra sikerült, amire sajnos rá is szolgált a repetitív játékmenetével és rengeteg technikai hibájával. Ugyan azóta egész jól kipofozták a programot, ráadásul a DLC-kel már tartalmasabb is lett, mint volt, a Mafia 3 megítélésén már ez sem valószínű, hogy segíteni fog.

Valószínűleg a 2K sem volt elégedett a 2016-os játékkal, mert most masszív leépítést hajtott végre a Hangar 13 berkeiben. Nem tudni, pontosan hány embert menesztettek, de a kósza hírek alapján a csapat létszáma jelentősen megcsappant. A 2K mindössze annyit erősített meg, hogy „biztosítsák a hosszú távú fejlesztési tervekhez az erőforrásokat”, a leépítés viszont nem lesz hatással a jelenlegi fejlesztésekre.

Kis színes a végére. Belsős infók szerint állítólag a 2K kifejezetten megkérte a dolgozókat – mind a Hangar 13-ban, mind a 2K többi szárnyában dolgozókat –, hogy hallgassanak a leépítésről.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!