• A héten mutatkozott be a Paper Mario: The Origami King
  • Az utolsó jelenetben előkerül Samus jellegzetes sisakja
  • Ez az easter egg egybecseng egy korábbi pletykával

Bár mostanában nem nagyon vártunk semmiféle újdonságot a Nintendótól, a héten nagy meglepetésre bejelentettek egy új Switch-játékot a Paper Mario: The Origami King képében, amely két hónap múlva meg is fog jelenni. Az első trailer végén található jeleneten minden bizonnyal mindenki jót mosolygott (vagy inkább bosszankodott?), hiszen Samus sisakja kerül elő benne, ami nyilván a Metroidra utal. Ez azonban jó eséllyel nem a nagy csendben készülő Metroid Prime 4-re utal...

nagyobb-jelentosege-van-az-uj-paper-mario-trailer-utolso-jelenetenek-mint-elsore-hinnenk.jpg

Hogy ezt belássuk, ahhoz vissza kell pörgetnünk az időt januárig, amikor is egy megbízhatónak tartott forrás azt állította, hogy idén egy új Paper Mario, illetve egy 2D-s Metroid-játék is érkezik Switch-re. Egészen idáig semmi nem utalt arra, hogy a pletyka valóban igaz lehet, most viszont egyszer csak valósággá vált az ominózus Paper Mario, a Metroid-utalás pedig megerősíteni látszik a híresztelés másik felét is.

Lényeg a lényeg: a trailerben ellőtt easter egg után szinte biztosak lehetünk abban, hogy valóban készül egy új 2D-s Metroid, melyet remélhetőleg szintén megkapunk még az idei évben.