MAGYAR E-SPORT VÁLOGATOTT #119 → #99

A magyar csapat egyszeri mix volta miatt a legalacsonyabb seeddel és a HLTV top 100-on kívüli helyezéssel vágott bele a V4FSF-be a HUNESZ delegáltja. Nem volt rajtuk nyomás, egy-egy szorosabb pálya is szép eredmény lett volna a nemzetközi szinten játszó gárdák között a play-inben, de mindenki meglepetésére megverték a Fiendet Bo1-ben, pályát hoztak az Enterprise ellen és majdnem 2-0-ra verték őket a szériában, majd az újabb fiendes találkozó vetett véget a menetelésüknek. Kory és fleav játékával jogosan lehetnek elégedettek maguk a játékosok is, de a nemzetközi szakértők is dícsérték őket - a HLTV pedig a 99. hellyel díjazta a bravúrközeli teljesítményt.

ONYX #88 → #86

Bondikék számára nem hozott túl sok örömet a V4FSF play-inje. Ugyan az első körben 16:11-re verték a Sinnerst a kedvenc pályájukon, Infernon, de a folytatásban kikaptak egy remek formában lévő eSubától, majd egy szoros, nyerhető szériában alulmaradtak a szintén felemás képet mutató Sinners-től - és így a vártnál korábban búcsúztak a tornától. Impulse és DiMKE ismét remek formában voltak, de ez nem volt elég most.

WISLA KRAKOW #54 → #60

Két csapat van, akik nem előre, hanem hátrafelé indultak meg a V4FSF-es szereplésük hatására, és mindkettő lengyel. A V4 IOC-n a Wisla Krakow-t csupán a Sinners tudta megverni, de LAN-on az Enterprise és a Fiend is erősebbnek bizonyult náluk, ezért már az első napon csomagolhattak a játékosok - amire nem csak ők maguk, de az elemzők sem számítottak.

NDE AGO #35 → #37

A lengyel esport válogatottal közreműködő AGO úgy érkezett meg a budapesti play-inre, hogy a csoportjukban a Sinners mellett-mögött végeznek majd mint az egyik magasabban seedelt csapat. Ezzel szemben hosszabbításban kikaptak az eSubától Nuke-on a nyitómeccsen, majd a Sinners nagyobb erőfeszítés nélkül ejtette ki őket a vesztesek meccsén.