A kosárlabda rajongók évek óta egyenletes minőségű programot kapnak a Visual Concepts-től, és úgy tűnik, hogy a fejlesztők idén sem fognak hibázni. Azt már tudjuk, hogy remek lesz a zenei anyag, most pedig az is kiderült, hogy az NBA 2K18 megkapja a sokak által szeretett utcai kosarazás játékmódját: ezt jelentette be afejlesztő. Hogy mi ez? Egy megosztáson alapuló játékmód, amelyben a "myPlayer" játékosok tipikus amerikai városokban, az épületek között és a hátsó udvarokon fekvő kosárlabda pályákon vívhatnak meg komoly meccseket. Itt lesz igazán fontos szerepe az egyéni képességeknek, hiszen ezen mutatók alapján alakul ki a játékos teljesítményének értékelése. Sőt, az utcán az ígéretek szerint Kyrie Irving-el is össze lehet majd futni!

"Teljesen új szintre emeltük az NBA 2K élményt azáltal, hogy a játékost belehelyezzük egy magába rántó, lélegző környezetbe, ahol fontos a felfedezés, a szocializáció, és legfőképpen a versengés, Alig várjuk, hogy láthassuk, hogyan fogja ez alakítani a sorozat jövőjét, és azt, hogyan fog tetszeni ez a játékosoknak." -- közölte Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke.

Igazán izgalmasan hangzik, a bejelentéshez természetesen egy trailer is dukál, így beleleshettek ebbe az új játékmódba, hajrá! Utána pedig szeptember 15-én irány utca, pattogtassátok a lasztit!