• A Standard Edition borítóján Kyrie Irving kap helyet
  • A Legend Editionon Shaq
  • Az NBA 2K18 Switch-re is megjelenik

A 2K ma bejelentette, hogy a Cleveland Cavaliers irányítója, Kyrie Irving fog szerepelni az elmúlt 16 év legjobban értékelt és legnépszerűbb NBA szimulátor sorozat legújabb részének, avagy a 2017. szeptember 15-én megjelenő NBA 2K18 borítóján. Irving számára ez lesz az első alkalom, hogy NBA 2K sorozat egyik borítóján szerepel és egyben karrierjének csúcspontját is jelenti az egymást követő domináns évek után a Cavaliers csapatával és többszörösen ismételt megjelenésével az NBA döntőben ebben a szezonban, amivel kiérdemelte az Ankletaker becenevet.

 „Köztudottan lelkes rajongója vagyok a sorozatnak és megtiszteltetésnek érzem, hogy az NBA 2K18 borítóján szerepelhetek” – mondta Kyrie Irving, aki már egy másik gyűrűre is szemet vetett, és nagyban készül a futó bajnokságokra. „Szürreális a borítón szerepelni és már alig várom, hogy ősszel meghódítsuk a pályát a rajongóimmal.”

Kyle eddigi kosárlabda teljesítményei között szerepel a 2012-es Rookie of the Year díj, a 2014-es NBA All-Star Game MVP és a 2016-os NBA bajnokság, amit az NBA döntők leglenyűgözőbb meccseként tartanak számon játékosonkénti 27,1 pontos csapatpontszámmal, ami egyértelmű választássá teszi őt az NBA 2K18 borítójára minden rajongó számára.

„Egyértelmű, hogy Kyrie még jó darabig nem fog eltűnni a reflektorfényből, így izgatottak vagyunk, hogy ő is felkerült a Standard Edition borítójára Shaq mellett, aki az NBA 2K18 Legend Edition változatán fog szerepelni” – mondta Alfie Brody, az NBA 2K marketing alelnöke. „Több mint méltó erre a megtiszteltetésre, amellyel számos kiváló sportemberhez csatlakozik, akik ugyancsak szerepeltek már a borítón jóval előtte.”

 Az NBA 2K18 Standard Edition PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n az alábbi játékbeli tartalmakat biztosítja: 

  • 5000 virtuális pénz
  • 10 heti My TEAM pack
  • 10 heti My Team Pack
  • Kyrie Outfit Pack 

Az NBA 2K18 Standard Edition PS4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 és PC, míg az NBA 2K18 Legend Edition PS4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra lesz elérhető.

nba-2k18-box-art.jpg