• Négy Sniper Elite játék is érkezik
  • Ezek a Sniper Elite V2 Remastered, Sniper Elite 5, egy VR játék és a Sniper Elite 3 Ultimate Edition Switch-re
  • De a részletek sajnos még elég homályosak

A jelek szerint nagyon felpörgött a Sniper Elite játékok fejlesztése a Rebellionnál. A Sniper Elite V2 Remastered létezéséről már eddig is lehetett tudni egy szivárgásnak köszönhetően, most azonban egyrészt hivatalosan is leleplezték a feljavított játékot, másrészt pedig további három programot is bejelentettek a Sniper Elite szérián belül.

sniper-elite-negy-uj-jatek-01.jpg

A Sniper Elite V2 Remastered még idén megjelenik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. A szokásos feljavított grafikán túl számíthatunk még új játszható karakterekre, új fotómódra és kibővített multiplayerre egyaránt. A második bejelentett játék a Sniper Elite 3 Ultimate Edition, mely idén ellátogat Switch-re is. Ez a verzió természetesen tartalmazni fog mindent, ami megjelent a játékhoz, valamint belekerül egy Switch exkluzív lokális multi is.

Ami a másik két projektet illeti, itt sajnos már jóval kevesebb információt közöltek a fejlesztők. Annyit tudni, hogy hamarosan érkezik egy kifejezetten VR-ra fejlesztett Sniper Elite játék, illetve azt is elárulták, hogy készül a fősodor következő felvonása is, erről azonban konkrétabb információkra csak 2020-ban számíthatunk.

sniper-elite-negy-uj-jatek-02.jpg