• A normál változat mellett három speciális kiadása is lesz a Far Cry 6-nak
  • Az előrendelőknek is jár bónusz tartalom

A vasárnap esti leleplezés után nem sokkal az első Far Cry 6 képek is megérkeztek, most pedig további információkkal tudunk szolgálni a játékról, a Ubisoft ugyanis bemutatta a speciális kiadásokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az alapjátékot tartalmazó Standard Edition mellett további három változat lesz elérhető játékból. A Gold Edition szezonbérlettel toldja meg a tartalmat, melyben három DLC és egyéb (egyelőre még nem megnevezett) extrák fognak szerepelni. Az Ultimate Edition a Season Pass mellett az Ultimate Pack tartalmakat is magában foglalja, amely egyedi karakterskineket (Croc Hunter Pack, Vice Pack, Jungle Expedition Pack) jelent. A Collector's Edition pedig egy óriási, 72 centiméteres lángszóró replikával érkezik, mindezt egy hatalmas csomagban, artbookkal, fémdobozzal, zenei lemezzel, térképpel és egyéb finomságokkal megspékelve – képet is találtok róla a galériában.

Szokás szerint az előrendelők is kapnak némi extrát: ez a The Libertad Pack nevet viseli, benne a halálos Discos Locos fegyverrel, illetve nem kevésbé veszélyes kutyapajtásunk, Chorizo egyedi Libertad skinjével. Ezt is megtaláljátok a fenti galériában.