Negyedik előzeteséhez ért a Hawken: Genesis képregényfüzet, mely, ha kész lesz, a free-to-play, mechás akciójáték történetét meséli majd el, segítve megérteni, hogy miért lőjük szét folyton egymást a soha véget nem érő online csatározások közepette.

A Genesis már önmagában is érdekes olvasmánynak tűnik, ugyanakkor nem ez az egyetlen oka, amiért javallott a letöltése: ha március 13-ig bezárólag megkaparintjuk a 4. előzetest, kapunk egy 50%-os kedvezményt biztosító kupont a digitális kiadású, már pénzért árult, teljes Genesisre, sőt, egy újabb kód üti a markunkat, mely a Hawkenben beváltva 5000 credittel dobja meg a játék "bankszámláját". A kódokat március 13. után, e-mailben kapják meg a letöltők, szóval ne tessék várakozni, irány a képregény oldala!

Ami magát a Hawkent illeti, a ma megjelent, friss és ropogós, februári PC Guru magazinban Chris kolléga négy oldalon át vesézi ki nektek a játék szabadon hozzáférhető bétaváltozatát. A végleges, szintén F2P-üzletmodell szerint működő verzió májusra várható, addig jó előmelegítés lehet a cikk, az alant látható Ezzel játszunk-videónkról már nem is beszélve.