Az Overwatch: First Strike-ról először márciusban esett szó, és elmondták, hogy Soldier: 76, Torbjorn, Reaper és Reinhardt lenne a középpontjában, az ő történetüket mesélné el az Omnic Crisis idején, sok évvel a játék eseményei előtt. De sajnos a minap a Blizzard bejelentette, hogy ez a hosszabb lélegzetvételű képregény mégsem jelenik meg.

„Úgy döntöttük, hogy nem adjuk ki az Overwatch: First Strike című képregény. Hálásak vagyunk a csapatnak, ami annyi munkát belefektettek, de a történetet végül más irányban akarjuk folytatni” – mesélte Michael Chu, a Blizzard vezető írója a Battle.net fórumán.

„Az alapötlet a képregényhez még a játék fejlesztésének korai időszakából érkezett, és az Overwatch alapítását akartuk elmesélni az Omnic Crisis idején. A koncepció felvázolása óta rengeteg mással bővítettük a játék univerzumát, és amíg a sztorinak a magja megmarad, az Overwatch első napjainak történetéről már megváltozott a csapat véleménye.”

Bár a képregény nem fog kijönni, de a Blizzard ezt a történetet el szeretné mesélni, valamint Chu hozzátette, hogy még rengeteg más anyagot fogunk kapni az elkövetkezendő hónapokban az Overwatch világából.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!