• Az Obsidian legújabb szerepjátékát a Take-Two adja ki
  • Ezen pedig sokan felhördültek, mert a kiadó korábban jelezte, hogy a jövőben minden címükben lesz valamilyen fajta mikrotranzakció
  • A fejlesztők most a fórumokon nyugtattak meg mindenkit, hogy az ő játékukra ez nem vonatkozik

Előző héten derült ki, hogy a Take-Two több független fejlesztő játékát is felkarolja a Private Division keretein belül, köztük az Obsidian legújabb RPG-jét is. Igen ám, csakhogy a Take-Two körülbelül egy hónapja azt is bejelentette, hogy innentől minden jövőbeli címükbe szeretnének valamilyen fajta mikrotranzakciót látni, ezért többekben is felmerült a kérdés, hogy ez az állítás vajon a Private Division által publikált játékokra is igaz-e.

Szerencsére azonban úgy tűnik, semmi ilyesmitől nem kell tartanunk. Az Obsidian munkatársai egy fórumbejegyzésben nyugtattak meg mindenkit, hogy semmiféle mikrotranzakció nem kerül a játékukba,  és a kiadó felől sem próbálják rájuk erőltetni ezt a fajta üzleti modellt. Sőt, külön ki is emelték, hogy a Private Division emberei tisztelik a kreatív szabadságukat és nem akarnak beleszólni a fejlesztésbe sem.

Ami a közelgő játékukat illeti, ezzel kapcsolatban sajnos már nagyon szűkszavúan fogalmaztak. Elmondásuk szerint már most el akarnak mindent árulni nekünk, de inkább várnak a megfelelő időre.

obsidian-entertainment-logo.jpg