Alig jelent meg az L.A. Noire, az ausztrál Team Bondi máris a folytatáson agyal. A csapat főnöke, Brendan McNamara a GamerLive.tv-nek azt nyilatkozta, hogy a technológia neheze már rendelkezésre áll, és csak a forgatókönyvön múlik, mennyit csúszhat egy esetleges folytatás.

"Rengeteg eszközt kellett kifejlesztenünk ahhoz, hogy ilyen játékot készíthessünk, szóval úgy vélem, a kutatás már nem tart annyi ideig. A sztori megírása viszont sokáig tart. Lehet, hogy kevesebb mint öt év, de például a teljes testmozgás modellezésén is csak most kezdtünk el dolgozni. A forgatókönyv megírása egyébként háromszor annyi ideig tart, mint más játékoknál, mert rengeteg dolog változhat a történetben a játékos reakciói által. Ezeket megírni eltart egy ideig."

Tehát a folytatást már tervezik, sőt, a hihetetlen arcanimációk után most az egész fizikumot szeretnék átültetni a játékba. Hogy mikor jön az L.A. Noire 2, jó kérdés, de talán nem olyan sokára, és nem fog eltelni újabb hét év a bejelentésétől a megjelenéséig.