Jeff Kaplan, a játék igazgatója egy hosszas videóban magyarázza a tervezett változtatásokat, a közösséget legjobban érdeklő és érintő dolgokat. Az egyensúly javítgatásának jegyében Widowmaker, Junkrat, Kaplan kisebb változtatásokra számíthat, míg Symmetra alapos átalakításokon fog átesni csak még nem tudni mik lesznek ezek, számos lehetőség adott, de az biztos, hogy nem egy dedikált healer lesz.

A lényeg azonban az, hogy két új karakter is előkészületben van, nevet, szerepet, egyéb részleteket nem árultak el, de hogy ne legyen teljesen „nesze semmi fogd meg jól” a bejelentés, egyikük még valószínűleg idén a belső tesztkörök lefutása után, a másik pedig jövő év elején érkezhet. Ezzel egy időben további térképek is készülnek, melyek közül egy szintén közel van, már csak a cicomázás van hátra, és egy másik szintén „messze” van még, vagyis jövőre számíthatunk rá. Az új térképekkel pedig új játékmódok is érkeznek majd, végül Kaplan mindenkit biztosít afelől, hogy gőzerővel folyik az Overwatch támogatása, bővítése és fejlesztése.

Angolul jól értő olvasóink kedvéért a teljes anyagot alább beágyazzuk. Nem, nem lesz teljes képernyős. Jeff Kaplan amúgy sem olyan csini (bocs, mr. Kaplan) hogy feltétlenül FHD-ben kelljen őt nézni 14 percen keresztül.