• A nextgen konzolokra is megjelenik a Borderlands 3
  • Akiknek megvan PS4-re vagy Xbox One-ra, az ingyen megkapja az új gépekre

Újabb jelenlegi generációs játék költözik át a nextgen konzolokra: a 2K Games és a Gearbox Software bejelentették, hogy PS5-re, Xbox Series X-re és Xbox Series S-re is meg fog jelenni a Borderlands 3.

PS5-ön és Xbox Series X-en 4K / 60 fps értékek mellett fog futni a játék, valamint kapunk három- és négyfős osztott képernyős módot is a kooperatív játékhoz (ez utóbbit Xbox Series S-en is). Mindemellett a kétfős kooperatív játék esetében is lesz lehetőség horizontálisan vagy vertikálisan osztott képernyőre, a vertikális opció pedig a PS4- és az Xbox One-verziókba is bekerül ingyenes frissítésként.

És ha már ingyenes frissítés: akiknek megvan valamelyik jelenlegi generációs verzió, az ingyen válthat majd PS5-re vagy Xbox Series platformokra, és ez nemcsak az alapjátékra, hanem a mentésekre és a DLC-kre is igaz. Utóbbiakból pedig lesz még a jövőben: 2020 végén újabb letölthető tartalom jön, amely egy új játékmód mellett egy-egy új képességfát is tartalmazni fog minden egyes Vault Hunter számára. 2021-ben pedig a platformok közötti játék is bekerül a Borderlands 3-ba.