Beindult az EA reklámgépezete, így a Need for Speed: Most Wanted is megkapta hivatalos előrendelői extráit. A játék egy dobozos Limited Editionnel is jelentkezik majd, igaz, csak pár, eddig be nem jelentett kereskedőnél. A csomagba beruházó játékosok az első négy órában kétszer annyi sebességpontot kapnak, mint a többiek, jár nekik egy speckó  karosszériás Porsche 911 Carerra S, illetve egy Maserati GranTurismo MC Stradale.

Az Originen előrendelhető alapjátékkal is jól járhatunk. Három speciális csomagot kapunk ugyanis, melyek a Speed Pack, a Strike Pack és a Power Pack nevet viselik. A Speed Pack egy felturbózott Caterham Superlight R500-at, a Strike Pack egy még jobban gyorsuló Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Seriest, a Power Pack pedig egy igencsak harapósabbá tett Ford F-150 SVT Raptort tartalmaz, kielégítve így minden versenystílus rajongóit.

A Criterion producere, Matt Webster elmondta, hogy a Most Wantedben mindenért sebességpontokkal jutalmaznak minket, melyek nagyban segítik az online előmenetelünket. Így akik előrendelik a játékot, azok jelentő előnyre tehetnek szert a többiekkel szemben.