Ahogy az ismert, a No Man's Sky startja kicsit sem sikerült jól, a fejlesztő Hello Games túl sokat ígért, és abból is alig adott valamit. A premier után egy hónappal már 68 ezer értékelést kapott a játék, aminek csak egyharmada volt pozitív, így a No Man's Sky megítélése rendkívül negatív lett. Sean Murray is belátta már, hogy a marketingben alapvető hibákat követtek el, most pedig a The Guardiannak adott interjújában elmondta, hogy a Hello Games csapata és ő maga is több halálos fenyegetést kapott, amibe bombamerényletek kilátásba helyezése is beletartozott. 

"Dühös emberek sok mindent meg tudnak tenni. A tömeg pedig eldöntheti, hogy milyen rossz lesz neked." -- közölte, majd felidézte azt a fenyegetést, amit amiatt kapott, hogy a végleges játékba nem kerültek be azok a pillangók, amik az egyik trailerben még szerepeltek. "Akkor azon kezdtem el gondolkodni: ha ilyen apróság miatt törnek az életedre, akkor talán nem te vagy a rossz." 

A Hello Games a premier óta szép csendben folytatta a munkát és a  No Man's Sky-ból mára egy egész vállalható programot kalapált, ami jövő héten kapja meg az eddigi legnagyobb frissítését. Ti még játszotok a programmal, vagy már feladtátok az űr felfedezését? Ha igen, visszatértek a galaxisba?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!