New York, 2329. A halhatatlanság már nem lehetetlen, viszont nem adják olcsón: a tudatunkat memóriabankokban tárolhatjuk, vagy egyik testből a másikba költöztethetjük, feltéve, ha van rá elég pénzünk. Az örök élet azonban veszélybe kerül, amikor egy sorozatgyilkos a város krémjéből kezd csipegetni. A feladatunk az ő megtalálása lesz, James Karra detektív bőrébe bújva, aki egy újonccal, Sara Kai-jal közösen göngyölíti fel ezt a csúnya ügyet.

A Nobody Wants to Die egy belsőnézetes, nyomozós játék lesz, egy kis időmanipulációval megfűszerezve, és ami valószínűleg piszok jól fog kinézni, köszönhetően az Unreal Engine 5-nek. A fejlesztők célja a történetmesélés határainak feszegetése, és a fotorealisztikus grafika ötvözése a kifejezetten egyedi narratív élménnyel. A beharangozó videót elnézve pedig minden esély meg is van erre, tényleg úgy néz ki, mintha a BioShockot a Szárnyas fejvadász világába ültették volna:

A játékot fejlesztő Critical Hit Games stúdiót 2020-ban alapították, és a hivatalos tájékoztató szerint a fejlesztők már több AAA címen is dolgoztak. A Nobody Wants to Die lesz az első alkotásuk, reméljük örökre beírják vele magukat a videojátékok történelemkönyvébe - egy egyedi alkotással, nem pedig egy hatalmas buktával. A játék a tervek szerint még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, izgatottan várjuk!