Ha Jason Statham neve feltűnik egy film stáblistájában, akkor már nagyából tudhatja a néző, hogy mire is számíthat – pláne, ha a főszereplőként van jelen korunk egyik legfelkapottabb akcióhőse. Óriáscápák helyett azonban sokkal kisebb állatokkal, nevezetesen méhekkel ápol közelebbi viszonyt a színész David Ayer (Suicide Squad – Öngyilkos osztagHarag) legújabb filmjében, ami stílusosan A méhész (The Beekeeper) címet viseli, persze nem feltétlenül a méhek miatt. Az Amazon MGM Studios és a Miramax által jegyzett opuszt most akár ingyen is megtekintheted, hiszen a Fórum Hungary jóvoltából 8 darab páros jegyet sorsolunk ki annak vetítésére.

A jegyek a Cinema City mozikban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Zalaegerszeg, Székesfehérvár, Szolnok, Pécs, Sopron, Szeged, Budapest - Alle, Aréna, Campona, Duna Pláza, Mammut, Westend) válthatók be a film 2D-s vetítésére munkanapokon, hétfő-csütörtök között. Fizikai jegyekről van szó, így a kiértesítést követően postán küldjük ki őket a nyerteseknek a megadott címre – ehhez mindenkivel időben felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben egy ütős akciófilmmel szeretnéd beindítani az idei esztendőt, töltsd ki az ITT és alant található űrlapot.

A szabályzatot ITT lehet megtalálni. A sorsolás 2024. január 12-én 10:00-kor lesz, a nyerteseket pedig a kérdőíven megadott e-mail címen értesítjük. Sok sikert és jó filmezést kívánunk!