• Érdekes figura készül a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain mellé
  • A csöcsös Quiet egy olyan bábut kap, amelynek mellei egy puha, nyomogatható anyagból készültek
  • Megjelenés és ár még nincs

Nem hétköznapi figura készül a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain mellé. Ez a játék telt keblű és meglehetősen lengén öltözz mesterlövészét, Quietet mintázza, ám a szobrocska rejt egy meglepetést, a mellek ugyanis egy puha anyagból készültek, így a felhasználó kedvére nyomogathatja őket. Azt még nem tudni, hogy mikor jelenik meg a bábu, és azt sem, hogy mennyibe kerül majd.

A döntés habár furcsa, valahol mégis érthető, a fejlesztők ugyanis szándékosan csúcsra járatják a túlfűtött szexualitást a szereplő kapcsán. Az indoklás az, hogy azért ilyen kihívó a csendes Quiet, mert ezzel szeretnék csábítóbbá tenni, és elérni azt, hogy minél több cosplay-es öltözzön be ennek.

Érdekesség, hogy Kodzsima egy nagy csattanóra készül a szereplővel kapcsolatban, korábban ugyanis azt mondta, hogy „amint megtudjuk a valós okát, amiért így öltözik Quiet, szégyellni fogjuk a szavainkat és tetteinket.” Vajon mire utalhat? Nos, idén kiderül, a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ugyanis szeptemberben fog megjelenni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!