A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a világ legnagyobb éves fogyasztói technológiai találkozóján, a CES 2022-n számos izgalmas bejelentést tett, valamint új koncepciókat és korábban soha nem látott termékeket leplezett le. Ezek közül néhány:

A RAZER BEJELENTI VADONATÚJ BLADE GAMER LAPTOPJAIT

A világ leggyorsabb, játékosoknak és kreatív alkotóknak szánt laptopjaiként a Razer Blade 14, Razer Blade 15 és Razer Blade 17 modellek mostantól a nemrégiben bejelentett NVIDIA GeForce RTX 30 sorozatú - akár az RTX 3080 Ti-ig terjedő - laptop GPU-kkal lesznek felszerelve. Az új modellek frissítései közé tartozik a forradalmi DDR5-ös memória is, amely akár 4800 MHz-es sebességű órajelet biztosít, valamint az AMD és az Intel legmodernebb processzorfejlesztései.

A RAZER BEMUTATJA A PROJECT SOPHIÁT ÉS AZ ENKI PRO HYPERSENSE-T

A Razer bemutatta a Project Sophiát, a világ első, a felhasználók igényeihez igazodó, teljesen moduláris gamerasztal-koncepcióját. Emellett a Razer lerántotta a leplet a nagyfokú haptikus hűséggel rendelkező Enki Pro HyperSense fejlett gamerszékéről is, amelynek használatával a felhasználók a játék-immerzió eddig ismeretlen dimenzióját tapasztalhatják meg.

09-gamer-setup-2.png

A RAZER A CHROMA RGB-T A SZÁMÍTÓGÉPEK UTÁN AZ OKOSOTTHONOKBA IS ELHOZZA

A Razer bejelentette a Razer Smart Home alkalmazást, amellyel a felhasználók „egyablakos rendszerben”, natív módon vezérelhetik és szabhatják testre valamennyi csatlakoztatott eszközüket a számítógépes és mobil ökoszisztémán keresztül, így megteremtve a tökéletesen magával ragadó okosotthon élményét. A Razer bemutatta a Razer Chroma Smart Home Programot is, amely egy nyílt felhívás az okosotthon-iparágban tevékenykedő hardverpartnerek felé, hogy termékeiket beillesszék a Razer ökoszisztémájába.

A RAZER ÉS A FOSSIL BEMUTATJA A GAMEREKNEK SZÁNT RAZER X FOSSIL GEN 6 OKOSÓRÁT

A Razer megosztotta a hírt, miszerint a vezető óragyártóval, a Fossil-lal együttműködve hozza forgalomba a limitált szériás Razer X Fossil Gen 6 Smartwatch okosórát. A társmárkázott, viselhető eszköz a Fossil eddigi leginnovatívabb okosóra-platformját, a várva várt Fossil Gen 6-ot használja, emellett pedig három exkluzív Razer számlappal és két stílusos cserélhető szíjjal is rendelkezik majd.

A teljes show ITT elérhető.