Október 29-én kerül megrendezésre a LoL Szövetség Kupa s Ünnepély, amelynek keretében megrendezésre kerül a CREWBEST-DigiPrime.hu MultiGAMING második offline döntős League of Legend 5v5 kupa. Persze ahhoz, hogy eljuss a kupáig, először a selejtezőn kell túlesni sikerrel, amikre már most megkezdődött a regisztráció a Battlefly oldalán.

Az első online selejtezőre október 15-én kerül sor, erre ide kattintva tudtok regisztrálni, míg az itt fellelhető második selejtező október 22-én lesz esedékes. Mindkét nap 15.00-tól indul a mérkőzés.

A négy legjobb csapat BO3-as küzdelme a Hősök csarnokában lesz, 10 gamer gépen és élő közvetítéssel. Nyereményekről a szervezők a későbbiekben fognak tájékoztatni minket, de minden bizonnyal értékes nyereményekért szállhattok majd harcba.

A rendezvényen a kupa mellett lesz Cosplay-fotozás, cosplay-verseny, kvíz, mini game-ek és tombola. A sztárvendégekkel (youtuberek, akiknek neve még meglepetés) 1v1-versenyekben mérhetitek össze tudásotokat. A jó hangulatról a pultosok és CREWBEST kommentátorai gondoskodnak! De a szervezők még ezeken kívül is tartogatnak meglepetéseket, amikről majd csak később rántják le a leplet.

A belépés díjtalan azonban előzetes regisztráció szükséges, ugyanis a hely szűkös. A regisztrálni a rendezvény Facebook-oldalán lehet az „Ott leszek” gomb megnyomásával.

barcraft-2-lol-szovetseg-kupa-s-unnepely.png