• Ori and the Blind Forest: Definitive Edition késés
  • PC-re később jön a játék
  • Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition 20 dollárba kerül
  • Ha megvan az alapjáték, 5 dollár ellenében frissíthetsz

A Moon Studios nemrég még azt mondta, hogy az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition minden platformon ugyanabban az időben, március 11-én fog megjelenni, most azonban kiderült, hogy ez nem így lesz. Xbox One-ra, valóban pénteken érkezik meg a játék, ez nem változott, ám ami a Steam és a Windows Store kiadást illeti, ott már késésről vagyunk kénytelenek beszámolni.

Mark Coates, a játék producere azt mondta, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy minden platformon garantálni tudják a játék minőségét. Az nem derült ki, hogy mikor számíthatunk a PC-s verzióra, de Coates azt ígérte, hogy a konzolos premiert követően nem kell majd sokat várni a friss hírekre.

Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition egy új, a történetet bővítő területtel (Black Root Burrows) egészíti ki a játékot, valamint kapunk egy gránátként viselkedő új képességet (Light Burst) és egy új ugrást, illetve lesznek friss zenék, koncepciórajzok, újranézhető átvezető videók és két új nehézségi szint: Easy, amiben az ellenfelek gyengébbek és 1-Life, amiben egyetlen halál a teljes játék újrakezdését jelenti.

Az Ori and the Blind Forest: Definitive Edition 20 dollárba kerül, de ha már megvan az alapjáték, akkor 5 dollárért frissíthetsz. Íme, az új trailer: