Vészesen közeledik a jubileumi PC Guru Show-ja, ahol számtalan érdekességgel várunk benneteket, példának okáért a szokásos e-sport versenyekkel. Az Overwatch és Hearthstone selejtezők jelenleg is folynak, a következő kör mindkét játék esetében július 1-jén lesz. Az Overwatch második selejtezőjére ide kattintva jelentkezhettek, a Hearthstone negyedik selejtezőjére pedig emitt regisztrálhattok – mindkettő partnerünk, a GamerEvents oldalán lelhető fel.

pc-guru-show-overwatch-2017-summer.jpg

pc-guru-show-hearthstone-2017-summer.jpg

Továbbá kiderült, melyik nyolc csapat jutott tovább a League of Legendwben, hogy további megmérettetések után eldőljön, közülük melyik két csapat jut be PC Guru Show-n megrendezésre kerülő döntőbe.

pc-guru-show-league-of-legends-2017-summer.jpg

És hogy mi minden vár még benneteket a jubileumi PC Guru Show-n? Akciós újságok, sok-sok gurus, játékbemutatók, egész napos színpadi program, kerekasztal-beszélgetések, és számtalan olyan meglepetés, amelyeket a következő hetekben szépen, sorban leplezünk le itt, a PC Guru Online-on, valamint a magazin Facebook-oldalán. Utóbbin érdemes lájkolni bennünket, ha még nem tettétek.

Találkozzunk júliusban!