Két kritikus hibára derült fény a minap. Az egyik a demót is érinti, ugyanis ha az alkalmazást nem az alapértelmezett, üres vagy új könyvtárba telepítetted, az eltávolításkor a varázsló az adott könyvtár minden fájlját törölte, nemcsak az Overlordhoz tartozókat. Ez a hiba ki lett javítva, a fixáló foltot megtaláljátok a letöltéseknél.

Ez a bug a játék telepítőjében is szerepel, ám van egy ennél sokkal kellemetlenebb társa is, mely a törpék birodalmában „sikeresen” csapdába ejthette az óvatlan játékost. A törpék sörfőzdéje, azaz a The Dwarven Brewery két szintből áll. Ahhoz, hogy a felsőről az alsóra juss, egy kerék megtekerésével fel kell csörlőznöd egy liftet. A kerékből két rúd hiányzik, melyeket meg kell keresned. Ha mindkét rudat megtaláltad és a helyére illesztetted, ám anélkül mentél ki a pályáról, hogy megtekerted volna a kereket, visszatéréskor az egyik rúd eltűnt a semmiben (értsd: nem is lehetett többet sehol megtalálni), így nem tudtad feltekerni a liftet, és a játékot nem lehetett folytatni. Ezt a hibát, a telepítő fent leírt bugjával együtt a szintén a letöltések között megtalálható 1.1-es patch eliminálja, és szerencsére a mentett állásokkal is működik a dolog, tehát aki emiatt elakadt, ezzel megmenekül az ön- és közveszély okozástól...

További jó hír, hogy a Codemasters letette a nagyesküt az összes rovart kipusztítására (jelzem, ez nem általános, a holnap megjelenő lapunkban általam tesztelt, szintén a kiadó által gondozott Hospital Tycoon esetében például ennek ellenkezőjét jelentették be, azt a címet a továbbiakban nem támogatják). A Triumph Studios máris dolgozik pár kisebb-nagyobb gond eliminálásán, ezek nagyobb része a „kis genyákkal” kapcsolatos, és a PC-s verziót érinti; ennek kiadási dátumáról nincs hír, egyelőre ezt a két kritikus hibát akarták gyorsan megszüntetni, aztán jöhetnek az apróbb fixálások. Ez mindenképp örömteli - jelzem, én nagy problémákkal eddig szerencsére még nem találkoztam. Amint jön az újabb patch vagy bármi egyéb fontos dolog az Overlorddal kapcsolatban, természetesen megosztjuk veletek.