• Az Overwatch 2-ben megváltozik Sombra és Bastion
  • Új képességeket kapnak

Ahogy azt a múlt héten megígérték, az Overwatch 2 készítői a minap bemutatták két karakterük átdolgozott változatát. A szóban forgó hősök Sombra és Bastion, akiknek képességük és némileg a külsejük is megváltozik a folytatásban.

bastion-new-look-overwatch-2.png

Sombra immár álcázva is képes lesz hekkelni, bár egy rövid időre ilyenkor fel fogja fedni magát. A képességre amúgy három másodpercet kell majd várni és nyolc másodpercig fog tartani a hatása. Jelentős változtatás, hogy a meghekkelt ellenfél képességeit csak egy másodpercre veszi el, ugyanakkor a fennmaradó időben a falon át láthatóvá válik. Továbbá a meghekkelt ellenfeleket 50 százalékkal jobban sebzi. Az ultija, az EMP is változik. Bár minden ellenfél veszít 40 százalékot az életerejéből, immár nem érint minden pajzsot.

Bastion is átesett némi változtatáson. Először is, kapott egy király sapkát, másodsorban, immár nem tudja javítani önmagát. Emellett falról lepattanó és az ellenfélhez hozzáragadó gránátokat eregető fegyvert kapott, Sentry módban is tud mozogni, ám az átalakulás lassabb lesz és lehűlési időt kapott. Recon módban mesterlövészkedhet, az ultija pedig immár egy tüzérségi ágyú (Artillery Strike), amivel a térkép három pontjára lőhetünk ki lövedékeket.