A Blizzard nem hanyagolja el a saját FPS-ét, az Overwatch-ot: folyamatosan érkeznek új frissítések, friss térképek és karakterek, valamint újabb és újabb limitált ideig elérhető események válnak elérhetővé. A Blizzard ezzel remekül fenntartja a közösség érdeklősédét. A játék május 24-én fogja az első születésnapját ünnepelni. Pontosabban a játékosok fogják ezt a jeles alkalmat megünnepelni, mivel egy külön esemény fog szerveződni az évforduló köré, ami május 23-tól egészen június 12-éig fog tartani.

Az esemény indulásától kezdve a játék Game of the Year Editionjét is megvásárolhatjátok, ami tartalmazni fog 10 bónusz Loot Boxot és több extra skint a hősökhöz, ezenfelül pedig rengeteg egyéb olyan virtuális nyalánkság is lesz benne, ami a többi Blizzard Entertainment játékhoz fog kapcsolódni. Két ilyen fontos történés már hatalmas öröm lehet a rajongóknak, de lesz egy harmadik dolog is, aminek mindenki örülni fog.

A Blizzard május 26-a és 29-e között egy ingyenes hétvége keretei között teszi bárki számára kipróbálhatóvá a rendkívül népszerű FPS-t. A játékot költségmentesen kipróbáló játékosok minden hőshöz és pályához hozzáférhetnek majd a próbalehetőség alatt. Az ingyenes hétvége alatt elért eredmények megmaradnak, így a játék megvásárlása után onnan folytathatjuk a programot, ahol azt abbahagytuk.

Ahogy az a hír elején is szerepel: az év játéka kiadás május 23-tól lesz elérhető, PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra. Ez a változat extra skinekkel és loot boxokkal lett megpakolva. A kiadás mellé megkapjuk Tracert a Heroes of the Stormhoz, bébi Winston gorilla pet jár a World of Warcrafthoz, ráadásul így Mercy szárnyait is viselhetjük a Diablo III-ban, mindemellett a Stracraft II-höz portrék, a Hearthstone-hoz pedig kártyák járnak. Szerintetek így már megéri megvenni ezt a kiadást?