A Gamer Events közreműködésében június 25-én az első, június 26-án pedig a második selejtező kerül megrendezésre, mindkét nap 15:00-kor. A versenyt végül egy döntő fogja lezárni a Mondo Games PC Guru Show-n. A megmérettetésre a fenti linkeken tudtok regisztrálni a Battlefly oldalán. A szabályok a következőek:

  • 6v6 meccsek lesznek
  • Csak regisztrált játékos vehet részt, csak saját fiókkal
  • Restart: amennyiben nem ért véget a warmup
  • Minimum 1 embernek kötelező fent lenni a GamerEvents TS3 szerverén a regisztrált nevével: ts.gamerevents.hu
  • A selejtező győztese kvalifikálja magát az online elődöntőbe
  • A döntő a Hungexpo-n lesz július 16-17-én

mondo-games-pc-guru-show-overwatch.jpg

A nyeremény nem csekély, összesen 90 000 forint, és persze megannyi mulatság, hiszen ezek a versenyek nem csak a nyereményről, hanem a szórakozásról, az erőpróbákról és a tudásról is szólnak. Jelentkezzetek versenyzőnek és mutassátok meg, hogy ti vagytok hazánkban a legjobbak az Overwatch-ban, vagy gyertek el július 16-17-én a Mondo Games PC Guru Show-ra a Hungexpóra, és drukkoljatok élőben a játékosoknak.

De beszéljünk kicsit a játékról is. Az Overwatch a Blizzard online lövöldéje, egy többjátékos módra kihegyezett FPS. A fejlesztőkre jellemző aprólékossággal és bájjal kidolgozott univerzum áll mögötte, ahol még a legkiélezettebb összecsapások sem nevezhetőek komornak. A játékkal kapcsolatban érdemes átolvasni a PC Guru Online adatlapját vagy a külön a játékhoz írt Guide-unkat, mert ezekben szinten minden kérdésre megtalálhatod a választ.