Természetesen a következő hónapban is számos újdonság érkezik Disney+-ra, többek között egy újabb élőszereplős feldolgozás és egy népszerű szitkom második évada, de természetesen drámából sem szenvedünk majd hiányt.

The Good Mothers (április 5.)

Az igaz történeten alapuló The Good Mothers című sorozat három bátor nő életét meséli el, akik a 'Ndrangheta maffián belül nőttek fel, és úgy döntöttek, hogy együttműködnek Anna Colace ügyésszel, aki nemrég érkezett Calabriába. Három nő története, akik az életükért és gyermekeik jövőjéért küzdve megpróbálják meggyengíteni a bűnszövetkezetet.

Will Trent (április 5.)

Will Trent különleges ügynököt, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársát születésekor elhagyták és kemény gyerekkora volt Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. De most, hogy elhatározta, hogy – élve egyedi nézőpontjával – gondoskodik róla, hogy senkit se hagyjanak el úgy, mint őt, neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóiroda kötelékében.

Apró gyönyörű dolgaink (április 7.)

A Cheryl Strayed bestseller esszégyűjteménye alapján készült Apró gyönyörű dolgaink (Tiny Beautiful Things) főszereplője egy nő, akinek a házassága a végét járja, akivel a lánya szinte szóba se áll, s akinek írói karrierje nem is létezik. Amikor egy barátja javasolja neki, hogy vegyen át egy tanácsadó rovatot, teljesen alkalmatlannak érzi magát a feladatra... pedig talán pont erre termett.

tinybeautifulthings.jpeg

A kép forrása: Syracause.com

Így jártam apátokkal 2. évad (április 19.)

A közeljövőben Sophie tovább meséli a fiának, hogyan ismerkedett meg az apjával: ez a történet visszarepíti a nézőket a 2. évaddal a jelenbe. Kövesd végig, ahogy Sophie és szűk baráti társasága továbbra is próbál rájönni, kik is ők valójában, mit akarnak az élettől és hogyan lehet szerelembe esni a társkereső alkalmazások és a korlátlan lehetőségek korában.

Sam – Egy szász (április 26.)

Sam – Egy szász (Sam – A Saxon) a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam" Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben.

Pán Péter és Wendy (április 28.)

A fiatal lány, Wendy Darling fél elhagyni gyermekkori otthonát, majd találkozik Pán Péterrel, a fiúval, aki nem hajlandó felnőni. Testvéreivel, Csingilinggel – az apró tündérrel – és Péterrel eljut Sohaország varázslatos világába. Ott találkozik egy gonosz kalózkapitánnyal, Hook kapitánnyal, és belevág az izgalmas kalandba, amely örökre megváltoztatja az életét.