Októberben sem maradtok PC Guru nélkül, sőt egy kifejezetten tartalmas magazint nyújtunk át nektek, benne nem kevesebb mint 42 játékkal. Köztük az év végi szezon első nagy durranásainak tesztjeivel, exkluzív interjúkkal és számos érdekességgel.

Az őrület torkában

Mivel a múlt hónapban maximumra járattuk az előzeteseket (nem csoda, a gamescom tele volt kipróbálható és izgalmas játékkal), októberre már csak a korai hozzáférésű programok jutottak. Elmerültünk a Lovecraft által írt Az őrület hegyei játékváltozatában, és meginterjúvoltuk a fejlesztőket is. Megjártuk a világűrt a sokak által várt Everspace-ben, valamint 98 másik túlélővel vívtunk élet-halál harcot egy elhagyott szigeten a The Other 99-ban – az összes early access játék listájáért lásd a magazin tartalmát!

Sokadszorra rúgjuk a bőrt

Az igazi nyalánkságokat ezúttal a tesztrovat rejti, élükön a borítón is feszítő FIFA 17-tel. A már megszámlálhatatlan esztendeje futó sportjáték-sorozat idei epizódja olyan terepre merészkedik, ahová egyik elődje sem mert: összetett egyjátékos kampányt és kidolgozott háttértörténetet tartalmaz! 4 oldalas tesztünkből kiderül, hogy ez mégis mire elég…

… amikor a nagy rivális Pro Evolution Soccer is a 2017-es aranylabdára készül. A Konami-féle széria afféle közönségkedvenc, amit állítólag a „hozzáértők” jobban szeretnek a FIFA-nál. Hogy ez így van-e, kiderül a PC Guru októberi számában olvasható tesztből. És ha már sportok: hosszú szünet után az NHL-sorozat aktuális része is a szerkesztőségben landolt, akárcsak az NBA 2K17, amivel a 2K Sports megint 3 pontosat dob a nem létező konkurenciának.

Persze nem csak a sport létezik a világon: megjelent végre a sokak által messiásként várt Forza Horizon 3 is, ezúttal ráadásul a PC-sek is kapnak az évek óta csak rajongás övezte szériából. A Microsoft autós őrületéről 4 oldalas cikket olvashattok, elöljáróban annyit mondunk, hogy az EA-nek alaposan össze kell kapnia magát, ha új NFS-t dob a piacra.

Befutott továbbá a World of Warcraft Legion is, teszteltük a BioShock felújított változatait, PC-re is elérhető lett az első Dead Rising, és a Call of Duty: Black Ops III DLC-it is sorra vettük végre – a teljes tartalomért erre tessék!

És ami még hátra van

Rovataink között az extra anyagok szerelmesei sok érdekességet találhatnak. Interjút készítettünk a magyarországi Insert Coin egyesület vezetőjével, hogy megtudjuk, hogyan áll a magyar retró. 6 oldalas összeállításban ünnepeljük a harmincadik születésnapját ülő Castlevania-sorozatot, valamint bemutatjuk, hogyan képzelik az orosz fejlesztők a jövő KRESZ-oktatását. És egy kicsit belekóstolunk a Pokémon GO-ba is, mert bár az őrület alábbhagyott, a játék sok változáson ment keresztül a két hónapja közölt teszthez képest.

Mivel hardverfronton végre nyugi van, ezért a sok videokártya után most az okoseszközök felé fordult a PC Guru figyelme. Teszteltük a csúcsmobilgyilkosként reklámozott OnePlus 3-at, valamint az Alcatel Idol 4S-t is kipróbáltuk, mely készülék mellé egy olcsó VR-sisakot csomagolt a gyártó. Vajon mit tud a takarékos VR? Cikkünkből kiderül. A teljes tartalomért ide kattintsatok!

Teljes játék

Októberi teljes játékunk közös sárdagasztásra invitál: az Off-Road Drive egy, a realizmus jegyében fogant terepjárós játék, amiben tényleg úttalan utakon kell boldogulnunk, életszerű fizika és az off-road versenyeknek megfelelő szabályok keretében. Ráadásul a steames teljes játékunk mellett egy másik kódot is tartalmaz a tartalomjegyzéknél található PC Guru kód, ezzel a Black Desert Online című MMORPG-t próbálhatjátok ki egy teljes héten át.

Kódbeváltás

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódokat, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában. A matricán található kódokat csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

AZ OKTÓBERI PC GURU 2016. 10. 06-TÓL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN.

PC GURU 16/10