A hír címe nem véletlen: a sors elég durván megviccelt minket, ugyanis a hét közepén derült ki, hogy a DVD-t gyártó cég a februári korong tartalmát égette a márciusi lemezre. Az előfizetői példányok sajnos hibásan kerültek postázásra, ez esetben a jó DVD-ket külön fogjuk kiküldeni, viszont az utcai árusításból még sikerült visszahívnunk a lapot, és tudtuk orvosolni a problémát.

Az újságárusoknál és egyéb helyeken kapható PC Guru két lemezt fog tartalmazni: a rosszat, a tokján a S.T.A.L.K.E.R.- és az Anno Online kóddal, illetve a jót, amin megtaláljátok a márciusi teljes játékot és a többi tartalmat. Sajnos a hiba orvoslása a magazin csúszását is jelenti, így a fővárosban március 16-tól lesz kapható a lap, míg vidéken csak március 19-től.

GERALT ÉS A TÖBBIEK...

Márciusi címlapsztorink a sokak által várt The Witcher 3: Wild Hunt, amiről nemcsak egy kimerítő, 4 oldalas előzetest találhattok a magazinban, de egy roppant érdekes, szintén négy oldalas interjút is, amit a CD Projekt RED fejlesztőivel készítettünk. És ez még nem minden, hiszen lehetőségünk volt kipróbálni a júniusban érkező Remember Me-t is, utánanéztünk a készülő Deadpool játéknak, bemutatjuk a Bungie új fejlesztését, a Destinyt, valamint négy oldalon olvashattok a kalózos irányba hajózó Assassin's Creed IV: Black Flagről és az idén érkező új Command & Conquerről is -- és akkor a Wargaming.net stábjával és az Age of Wonders 3 fejlesztőivel készített interjúinkat még nem is említettük. Az előzetesek teljes listáját megtekinthetitek az oldallal együtt megújult Magazin menüpont alatt.

(Chris kedvcsináló videója a márciusi magazinhoz)

Nem csak Lara tért vissza...

Márciusban kiemelt figyelmet fordítunk Lara Croft visszatérésének, hiszen 6 oldalon át elemezzük a Tomb Raider rebootot, de mellette nem feledkeztünk meg az Aliens: Colonial Marinesről, a Crysis 3-ról és a Dead Space 3 kooperatív módjáról sem. Ezek persze még csak a nagyobb nevek, mellettük még 18 másik játék tesztjét olvashatjátok a magazin hasábjain. Itt lesz többek között a Dungeonland, az Impire, a Brütal Legend, a Star Wars Pinball, a Sniper Elite: Nazi Zombie Army, a The Bridge, az AC III első sztoriközpontú DLC-je, és olyan konzolos csemegék is, mint a God of War: Ascension vagy a Metal Gear Rising: Revengeance. A tesztek teljes listáját szintén megtaláljátok a Magazin menüpont alatt.

(Kedvcsináló videó a márciusi teljes játékhoz)

DVD-melléklet és egyéb extrák

Teljes játékunk ebben a hónapban a S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky, amiről külön cikkünkben olvashatsz bővebben. A korongon emellett találtok még 5 videotesztet (Aliens: Colonial Marines, Crysis 3, Dead Space 3, Dungeonland. Tomb Raider), ingyenes játékokat és rengeteg játékos videót, többségüket magyar felirattal. Természetesen ezúttal sem maradtok ESET-kód nélkül, és a DVD tasakján ezúttal egy extra kuponkódot is találtok, ami 1500 forint értékben biztosít javakat az Anno Online nevű, magyar nyelvű böngészős stratégiához.

A kód mind a kezdők, mind a veteránok életét segítheti. Milyen jutalom üti azok markát, akik aktiválják? A kincstáruk 10 ezer aranyérmével gazdagszik, a raktáraikba 100 fa kerül, a termelés négy órán át 200%-os hatékonysággal fog működni, a felhúzható épületek száma pedig egy dekoratív vasszoborral bővül. Egy fiókhoz csak egyetlen kód üthető be, így felesleges is többel próbálkozni!

A 2013/03-AS PC GURU A FŐVÁROSBAN MÁRCIUS 16-TÓL (SZOMBAT), MÍG AZ ORSZÁG TÖBBI RÉSZÉN MÁRCIUS 19-TŐL (KEDD) KAPHATÓ!

PC Guru 2013/03: Késve bár, de törve nem PC Guru 2013/03: Késve bár, de törve nem PC Guru 2013/03: Késve bár, de törve nem
(Elülső borító, tartalomjegyzék, és hátsó borító)

Kedves előfizetőink! A tudomásunkra jutott, hogy a márciusi Guru DVD-jének gyártása során a lemezre nem az ehavi, hanem a februári tartalom került. A problémát a kiadó igyekszik a lehető leggyorsabban orvosolni, és minden előfizetőnknek külön fogjuk postázni a javított lemezmellékletet. A pótlást igyekszünk minél hamarabb megoldani, a javított DVD-t várhatóan a jövő héten kapjátok majd kézhez.

Fontos, hogy a kipostázott magazinban található DVD papírtokját őrizzétek meg, mert az azon szereplő kóddal tudjátok majd aktiválni az utólag postázott lemezmellékleten lévő teljes játékot. Türelmeteket és megértéseteket köszönjük.