Megbirkóztunk az E3-as dömpinggel, majdnem 50 oldalt szentelve az év legnagyobb videojáték rendezvényének, de nem unatkoztak a tesztelőink sem - 25 teszt, 38 előzetes, és egy fantasztikus, steames teljes játék található a júliusi PC Guruban!

A DÖMPING

Mielőtt beköszönt az videojáték magazin készítő rettegett hónapja, a július, amikor az augusztus végéig tartó aszállyal kell megbirkózni, mindig nagy örömet okoz legyűrni azt a felfoghatatlanul erős dömpinget, amit a júniusi E3 ad. Hiába nehéz manapság titkot tartani, hiába szivárog ki minden, hiába zajlik minden a neten, a Los Angelesben megrendezésre kerülő expóra még mindig az egész ipar sezme felfigyel, hiszen ekkor mutatkoznak be azok a játék, melyekkel idén ősszel, és a távoli jövőben múlatjuk az időt. Mi pedig igyekeztünk ebből a legfontosabbakat bemutatni.

Így kaptuk lencsevégre az éjszakai versenyzéshez visszatérő Need for Speedet, a novembert garantáltan elrabló monumentális szerepjátékot, a borítónkat díszítő Fallout 4-et, a jövő tavasz meghatározó, a szériát remélhetőleg feltámasztó Doomot, az új Xcomot, a Metal Gear Solid V-öt, vagy épp az ősszel komoly háborút kezdő játéktriót, a Disney Infinity 3 - Skylanders Superchargers - LEGO Dimensions triót. és még így is sok játék maradt, aminek nem jutott hely, de ne aggódjatok, augusztusban velük is foglalkozunk!

AZ UTOLSÓ LEHELET

A június azért is szerencsés hónap még, mert egy-két AAA-kategóriás játék azért meg szokott jelenni, mielőtt a világ nagy kiadói szabadságra nem mennének, átadva a teret a kisebb fejlesztéseknek. Természetesen a júliusi számot mi más dominálhatná, mint a Batman: Arkham Knight, amely szinte biztosan komoly esélyekkel fog indulni az "év legjobb játéka" címért. Ha nem is okozott katartikus élményt, de az biztos, hogy a megjelenése óta folyamatosan szabotálja a magazinkészítést a Blizzard-féle MOBA, a Heroes of the Storm, amivel a jövőben havi rendszerességgel tervezünk foglalkozni.

Komolyabb darabokat is sikerült azért tesztelnünk: Tikát szabadon engedtük a 4x-műfaját felforgató Galactic Civilizations 3 végtelen űrjében, ]{redenc az elmúlt évek legjobb kalandjátékaival, a Technobabylonnal és az Anna's Questtel múlatta az időt, JohnBart utánajárt, a Hatred van-e olyan jó játék, mint amilyen jó reklámkampányt kapott, wilson pedig azt derítette ki, hogy az Alone in the Dark: Illumination csak az elmúlt két évtized, vagy minden idők egyik legrosszabb játéka-e.

TELJES JÁTÉK - SLEEPING DOGS

Teljes játékunk ezúttal a Sleeping Dogs alapkiadásának steames változata - ha igazán hangulatos, még mindig elképesztően szép és baromi tartalmas sandbox akciójátékot keresel (a GTA V előtt vagy után), akkor ezzel garantáltan megtalálod a számításod! Olvasd el a teljes játékról szóló cikkünket.

FIGYELEM: A júliusi PC Guru mellé - ahogy azt júniusban beharangoztuk az újság bevezetőjében - nem mellékeltünk DVD-lemezt: a teljes játék mérete sajnos jócskán meghaladta a DVD-kapacitását.

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzék oldalán található matricára nyomtatott kódsort nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

 001pcguru1507press.jpg

116pcguru1507press.jpg

A JÚLIUSI PC GURUT JÚLIUS 9-TŐL KERESD AZ ÚJSÁGOSOKNÁL!